Eladó Spanyol ingatlanok COSTA BLANCA!A SPANYOLORSZÁGI befektetések oldala!

Eladó Spanyol ingatlanokat kínálunk kedvező áron, COSTA BLANCA csodálatos tengerpartján. Spanyolországi apartmanok, sorházak, luxuslakások-villák, üzlethelyiségek nagy választékban, a létező minden segítséggel.+34 634 096 770

Ingatlanvásárlásban jártas személyek is eltévedhetnek egy külföldi ország jogi útvesztőiben. Cégünk magyarul is beszélő munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik az ingatlan vásárlásával kapcsolatos minden jogi lépését, hogy teljes mértékben képviselhessék az Ön érdekeit.

Cégünk megbízás alapján foglalkozik a lakások turisztikai vagy hosszú távú bérbeadásával, így az ingatlan tulajdonosai számára garantált bevételt biztosíthat egész éven át.

Közjegyző: a spanyolországi ingatlanok adásvétele a közjegyző és a Földhivatal közötti együttműködésen alapul, maximális jogbiztonságot kölcsönözve ezáltal az adásvétel lebonyolításához. A tulajdonjog átruházása a közjegyzői okirat aláírásával jön létre. Ennek a szabályozásnak számos előnye van, többek között az általa nyújtott maximális jogbiztonság, valamint a közjegyzői okiratba foglalt szerződés bizonyító ereje.
A közjegyző által készített okirat tehát biztosítja a vevőt arról, hogy az ingatlant annak tényleges tulajdonosától vásárolja, továbbá annak tehermentességét is tanúsítja. A közjegyzői illeték mértéke törvény által meghatározott. Földhivatal: a Földhivatali bejegyzés díja az ingatlan vételárának függvénye. A tulajdonjog bejegyzése mellet, jelzáloghitel igénybevétele esetén a bank követeli annak a Tulajdoni Lapra történő bejegyzését.

Több ezer eladó, kiadó ingatlanra van megbízásunk. Kérjük, írja le igényét, és mi díjmentesen segítünk megtalálni álmai befektetését vagy aktuális nyaralásának helyszínét! Jelentkezzen Most!

spanyolinvest@gmail.com +34 634 096 770

Spanyolországi utazás megszervezése:
Előzetes megbízás alapján lefoglaljuk az Ön repülőjegyét, igény esetén útvonaltervet készítünk amennyiben autóval kívánnak utazni.

Transzfer: Alicante - Torrevieja , La zenia, Playa flamenca oda vissza 50 euró
(amennyiben nálunk vásárol dímentes)

Autóbérlés intézése Díjmentes

Szállás: mérettől, és szobaszámtól függően: 250 eró/hét-től (amennyiben nálunk vásárol dímentes)


Nie szám intézése (személyi azonosító (NIE) kártya) Ingatlan vásárláshoz szükséges!  40 euró

(amennyiben nálunk vásárol dímentes)

Bankszámlanyitás: Díjmentes

Az ingatlanvásárlást követően igény szerint vállaljuk az ingatlan technikai és adminisztratív kezelését. Ide tartozik a lakások takarítása, szellőztetése és karbantartása, valamint a felmerülő adminisztratív feladatok intézése is. Rendszeresen, de legalább kéthetente ellenőrizzük és jelentjük amennyiben figyelmet érdemlő hiba, jelentkezne ingatlanában, illetve megszervezzük annak kijavítását.

Adók: az ingatlan adásvétele ÁFA-köteles abban az esetben, ha az ingatlant a kivitelezőtől vagy nem magánszemélytől vásároljuk. Amennyiben az ingatlant magánszemélytől vásároljuk, az átírási illetéket kell adó formájában befizetnünk. Mindkettő mértéke az ingatlan vételárának 7%-a. Hitel igénybevétele esetén 0,5%-os többletköltséggel kell számolnunk.

 menor.gif

Ha felkeltettük érdeklődését és további információra van szüksége, telefonáljon, vagy küldjön e-mailt. 06305565202 +34 634 096 770 spanyolinvest@gmail.com

Partnereink:

Resort Properties S.L. (15 éve a Spanyol ingatlanpiacon folyamatosan működő, spanyolul és angolul beszélő ingatlan iroda,  a Magyar képviseletét mi látjuk el)
Telephone: 0034-96-673-0500
Fax: 0034-96-673-0502
Centro Comercial N° 1, Zenia Golf
Avenida Villamartin
Orihuela-Costa, Alicante, Spain 03189


Moreno Schmidt Inmobiliaria   (15 éve folyamatosan működő. spanyolul,angolul, és németül beszélő ingatlan iroda, a Magyar képviseletét látjuk el)
Kontakt: MorenoSchmidt (tulajdonos) 00  34 670719609
Avda. Miguel de Cervantes 77, local 1
Dehesa de Campoamor
03189 Orihuela-Costa
(Alicante)
Telf. 96-532-26-20
Fax: 96-532-25-38


 logo.jpg

Sunny Market Ltd.

Korcsmáros Róbert vagyok

12 évet töltöttem el a Magyar ingatlan piacon, 1 éve foglalkozom Spanyolországi ingatlanok közvetítésével a Sunny Market Kft. ügyvezetőjeként számos külföldi partnerrel közreműködve.Partnereim 15 éves tapasztalattal, folyamatos és hatékony működéssel állnak rendelkezésre a nagy gazdasági válság ellenére is.Jómagam közel 4 hónapja Spanyolországból állok ügyfeleim rendelkezésére.
Fontos számomra, hogy minden ingatlant kereső ügyfelem igényeinek pontos figyelembevételével találjam meg, a lehető legideálisabb ingatlanmegoldást.(mintha magamnak keresnék, és nem ismerek lehetelent)

A Spanyolországi  ingatlanközvetítőkkel kapcsolatban sajnos nincs jó tapasztalatom, munkám során több emberrel kerültem kapcsolatba, de professzionális (hivatásos) közvetítővel nem volt alkalmam találkozni.Javaslatom, hogy mielőtt ingatlant vásárolnak alaposan vizsgáljanak meg minden körülményt, abban az esetben is, ha egy Spanyol ügyvédi irodában járnak el Magyarul.

Minden kedves leendő ügyfelemnek, és azoknak akik Spanyolországot

választották sok sikert, és eredményt kívánok!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 40
Heti: 62
Havi: 695
Össz.: 505 127

Látogatottság növelés
Oldal: Szolgáltatásaink-hasznos információk-COSTA BLANCA
Eladó Spanyol ingatlanok COSTA BLANCA!A SPANYOLORSZÁGI befektetések oldala! - © 2008 - 2018 - spanyolinvest.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »